Chinese Massage

In onze salon in Amsterdam bieden wij U verschillende keuzes van traditioneel Chinese Massage mogelijkheden aan. Deze eeuwenoude manuele massage therapie is  “Tuina“ gebaseerde therapie bestaat voornamelijk uit knijpende, rekkende en knedende bewegingen. De Chinese massage richt zich daarbij op het verminderen van problemen van het bewegingsapparaat en hoofdpijn. U hebt de keuze uit een Chinese massage voor het hele lichaam, hoofd-, nek-, schouder- & rug massage op een massagetafel of een voetmassage in een massagestoel.

chinese-body-massage

Een traditionele Chinese Massage is de perfecte manier om te ontspannen. Een uitgebreide keuze aan massage- en manuele technieken, zoals het knijpen, strekken en kneden van de spieren helpen het spierweefsel zich los te maken en spanning te verminderen zodat u zich weer ontspannen en verkwikt voelt.

Chinese massage voorkomt en verhelpt lichamelijke en psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfevatensysteem, waardoor men weer energie krijgt en zich als herboren voelt. Spierpijn, rug- en nekklachten, hoofdpijn, chronische vermoeidheid, stress en slechte doorbloeding kunnen door deze massage worden verholpen.

Chinese body massage, Hoofd, nek, schouders, rug en benen

Raak stress en spanning in hoofd, schouders en rug en benen kwijt met deze speciaal daarop gerichte behandeling. Uitermate geschikt voor spanningshoofdpijn en vastzittende spieren in rug en schouders. Bij een volledige massage van het lijf worden ook uw handen en benen ook gemasseerd. Deze massage is gebaseerd op “Tui Na” en wordt uitgevoerd op massagetafel.

chinese-voet-massage

Chinese voetmassage

Het eeuwenoude gebruik van Chinese voet massage berust op genezing door stimuleren van drukpunten gebaseerd op het principe van de (voet) reflexologie. Druk van duimen en vingers wordt toegepast op specifieke delen van de voet zodat welkome verlichting plaatsvindt in de corresponderende delen van het lichaam. Een warm voetbad voorafgaand aan de voetmassage ontspant vermoeide voeten en stimuleert de bloedcirculatie in het lichaam.

Contact gegevens

Flamingo Wellness
Van Woustraat 99 H
1074AG Amsterdam

0640 766 163
info@flamingowellness.nl

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 10:00 - 21:30

Kamer van Koophandel

67765556