Schoonheidsbehandelingen

Manicure / pedicure

Geef uw handen en voeten een goede verzorging met onze ontspannende pedicure en manicure service! Niet alleen zullen uw handen en voeten er door een manicure/pedicure beter uit gaan zien maar zullen nagelziekten en aandoeningen erdoor voorkomen kunnen worden. Een pedicure zal de conditie van uw voeten verbeteren door het verwijderen van eelt en dode huidcellen.

schoonheid-gezichtsmasker

Lichaamsbehandeling

Geef uw lichaam eens wat anders, zoals een heerlijke lichaamsbehandeling. Hierbij krijgt u een scrub en een pakking. Een weldaad voor lichaam en geest. Dit is een combinatie van westerse wetenschap en oosterse wijsheid, met de intentie om lichaam en geest in balans te brengen. De behandeling laat uw lichaam herstellen van stress, vermoeidheid en spanningen. Uw lichaam en geest krijgen meer energie en de huid wordt gestimuleerd om er beter uit te zien. De behandeling werkt ontgiftend, de circulatie van uw lichaam wordt verbeterd, en de behandeling werkt erg ontspannend. Voor een totaal wellness gevoel!

Gelaatverzorging

De ideale opkikker voor een stralende huid. Een grondige reiniging en peeling maken de huid klaar voor verzorging. Het gelaat krijgt een masker aangepast aan je huidconditie. De behandeling wordt afgerond met een hydraterende crème.

Oog behandelingen

Wij kunnen uw wenkbrauwen en wimpers verven. Tevens is mogelijk om uw wenkbrauwen te laten epileren.

wellness-water

Cupping

Cupping wordt binnen de Oosterse (Chinese) geneeskunde toegepast als alternatieve geneeswijze en kan beschouwd worden als een vorm van acupunctuur die speciaal gericht is op de beweging van de energie, het bloed en de lichaamsvloeistoffen. Op de huid van de patiënt worden holle glazen bolletjes geplaatst en vacuüm gezogen.

Fire therapie

Fire Therapie is reeds lang bekend in China. Meestal wordt deze therapie toegepast op de rug, maar ook op andere lichaamsdelen zoals buik, hoofd en zelfs gezicht. Deze therapie kan helpen om pijn en spanning te laten verdwijnen.

Contact gegevens

Flamingo Wellness
Van Woustraat 99 H
1074AG Amsterdam

0640 766 163
info@flamingowellness.nl

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 10:00 - 21:30

Kamer van Koophandel

67765556